STACARAVAN TE HUUR

entreevieuwkeukenwoonkamer

Welkom op de pagina van ons gastenverblijf!

Op onze eigen erf bieden wij een 4 persoons stacaravan te huur aan. Niet op een massale camping maar heerlijk op het platteland in Normandië vlak bij Utah Beach.

De caravan is ingericht voor 4 personen ( 2 keer 2-persoonsbed) en heeft een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, oven, koelkast etc. Verder een heerlijk rondzit vanwaar je door de openslaande deuren zo je eigen veranda op kijkt!

sfeer foto westernsfeer foto western

Vanuit ons dorpje ( Saint Martin D’audouville ) is het nog geen 5 minuten naar Utah beach, 1 van de landings stranden van D-Day!Uiteraard zijn er in de directe omgeving vele musea’s te vinden die betrekking hebben op de 2de wereld oorlog en D- Day.

In St Maire Eglise hangt er nog steeds een soldaat (pop) aan de kerktoren, Bunkers in overvloed aan de kust en de ” batteries” in het binnenland.

manche

Maar Manche ( onze provincie) heeft nog veel meer te bieden, zoals 2 kustlijnen! Prachtige zandstranden waar je uren kan wandelen met of zonder de hond, bossen, zandpaden etc. Uiteraard kan je hier ook vissen, zowel in de rivieren als aan de kust. Veel kleine pittoreske dorpjes en haven plaatsjes waar je heerlijk kan rond snuffelen en super betaalbaar kan eten.

Kortom een week is eigenlijk te kort om alle leuke plekken die onze omgeving bied te verkennen. Uiteraard bent je bij je volgende bezoek weer van harte welkom bij ons! 

Op ons erf, tref je 2 oude paarden aan, 2 kippen ( jip en Janneke) en onze honden. Maar je eigen hond is van harte welkom maar moet op het erf aangelijnd zijn! Laden en lossen van je auto mag bij de caravan en moet de rest van de periode op het grote parkeerterrein staan tegen over ons huis.

Verhuur prijzen voor 2019

aankomst zaterdag na 15.00 uur en vertrek zaterdag voor 11.00 uur € 450.00

De verhuurprijs is inclusief energiekosten, opgemaakte bedden, handdoeken en eindschoonmaak!

Geen extra kosten dus, en honden zijn in overleg welkom.

Je reservering is definitief na betaling van de volledige huurprijs en je diend zelf een annuleringsverzekering te regelen!

Nog vragen en/of opmerkingen? neem contact op per telefoon ( 0033233031068) of mail met freedomranch@hotmail.com