Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Rainer - 2015-09-07 21:07:50

Es war eine tolle Zeit bei Silvia und Andre auf der Freedom Ranch. Sie sind beide tolle Gastgeber. Silvia hat uns beim Reiten viel gelehrt und Andre hat sich super um unser leibliches Wohl gesorgt.
Und nicht nur das, sondern wir haben neue Freunde gefunden.

Viele liebe Grüße
Rainer

Cassandra - 2015-08-30 11:18:26

Heb een super week achter de rug, het starte niet zo goed door de vele dagen regen maar Andre&Silvia hebben er alles aan gedaan om toch een leuke week te hebben en te kunnen gaan rijden :) Zeer lekker eten maar wat teveel soms ;) zalige strandrit, boswandeling achter de rug en zelf in de piste was het lachen. Silvia&Andre hebben en hart voor dier en mens en doen er alles aan om dit goed te combineren! Gewoonweg SUPER mensen!

Ilse - 2015-08-30 11:09:05

Deze week had ik een fantastische week op de Freedom Ranch! Een nieuwe rijstijl ondekt, leuke mensen leren kennen, super goed gegeten, onvergetelijke ritten gemaakt! Silvia & Andre zijn mensen met een hart voor mens en dier! ondanks het slechte weer in het begin van de week, hebben ze er alles aangedaan om ons toch bij de paarden te krijgen ;) kortom een SUPER ervaring!

Harry en Simone - 2015-08-23 20:40:44

Fantaaaastische week achter de rug op Freedomranch. Ondanks wat tegenslag bij Silvia en Andre heerlijk met de paarden gewerkt op één van de landjes die ze gebruiken. Paar nuttige lesjes van Silvia gehad. Altijd goed om weer eens een ander inzicht te krijgen. En de buitenritten door de schitterende omgeving. Op en af, grind, bagger, stenen, asfalt, plassen, alles kunnen de jongens (en meiden) aan. Zelfs is een wellness geregeld aan elke buitenrit..... 'n lekker voetenbad.
Verzorging is super van Andre. Slechts één minpunt..... ik kwam zwaarder terug dan dat ik daar aan kwam. Ondanks mn pogingen naast het paardrijden dat er nog af te fietsen in het verder ook schitterende Normandie. Kortom, het was gewoon te lekker...... ;-).
Absolute aanrader voor wie van paardrijden houdt, of het nou lessen is danwel buitenritten.
Oh ja, vergat ik bijna nog.... de strandrit op de laatste dag is absoluut het einde.... tussen de oesterkorven door, op n uitgestrekt verlaten strand (ondanks topseizoen).

Silvia & Andre, bedankt voor de afgelopen week en veel succes in de verdere opbouw van jullie business. Ik denk dat jullie ons nog wel eens terugzien.

ps: zet een heeeel groot slot op de trailer.

Rene Tull - 2015-08-19 19:42:19

Bedankt voor een geweldige week. Angela heeft enorm genoten van de lessen en de rit in de bossen van Normandy.
Ook was het super gezellig bij jullie. Lekker ff bijkletsen en borrelen bij kaarslicht op de veranda. Een week was eigenlijk te kort, dus wij komen zeker terug!
Voor western paardrijden en gezelligheid, bij all incl ook nog eens geweldige maaltijden, boek bij de freedomranch!!!!

Leonie - 2015-08-10 15:07:19

Ik heb een geweldige week op de Freedom Ranch gehad! Direct bij aankomst een warm welkom, waardoor je je direct een stukje thuis voelt. Vanaf het begin was er duidelijke communicatie, wat ervoor zorgde dat verwachtingen direct helder waren. Elke dag werd er samen overlegd over het programma van de volgende dag.

We verbleven in de caravan die bij André en Silvia op het terrein staat. De faciliteiten in caravan waren allemaal prima in orde. 's Avonds konden we lekker met een dekentje op de loungehoek zitten en ook de nachtrust was prima in orde door de goede bedden.

André zorgde er tijdens ons verblijf voor dat we telkens met volle magen op stap konden gaan door het heerlijke eten dat hij bereidde. Silvia zorgde ervoor dat we weer met lege magen terug kwamen door de geweldige horsemanship- en westernlessen die wij van haar kregen. Aan het einde van de week hebben we een strandrit gemaakt die voor mij de vakantie helemaal af maakte!

Silvia en André, bedankt voor deze geweldige week! Groetjes,
Leonie

Carolien van Eibergen - 2015-08-09 19:15:02

Na een week vakantie in Normandië op de Freedom Ranch wil ik graag mijn ervaringen delen. Bij aankomst een warm welkom door Andre en Silvia, er was een ontspannen sfeer. Verwachtingen en regels werden helder omschreven, wat zowel duidelijkheid als overzicht schepte. Ook werden zaken als planning, lunch, rijden, uitstapjes, etc. in goed overleg uitgevoerd.

De caravan heeft meer dan geschikte facilitaire voorzieningen (fijne bedden): ieder zijn eigen kamer, voldoende bewegingsruimte en een veranda met loungehoek omgeven door bloemen. Daar hebben we ruimschoots gebruik van gemaakt om te ontspannen.

Er werd op professionele wijze les gegeven met de leuke paarden door Silvia. Al met al heb ik ontzettend veel geleerd in een korte tijd m.b.t. horsemanship en western riding. Daarnaast waren de maaltijden enorm goed verzorgd door Andre, we kwamen niks te kort!

Andre & Silvia, hartelijk dank voor deze onvergetelijke week en ga vooral door met het dankbare werk wat jullie samen doen! Groetjes Carolien.


Helle Vernon - 2015-08-06 16:25:19

Thank you guys for a wonderful time in the beautiful surroundings of Freedom Ranch. We enjoyed every minute of it and would like to recommend Freedom Ranch to anyone who are planning to spend a vacation in Normandy. We instantly felt very welcomed by our hosts and all their beautiful animals. Freedom Ranch is placed in an area with an extensive amount of activities to engage in, whether that be visiting historical landmarks, going for long walks and enjoying the beautiful scenery and of course the opportunity to experience a vacation riding on horseback and receiving professional lessons at Freedom Ranch. We will definitely return. Yours sincerely, Helle & Henrik.

Jenka - 2015-08-04 14:22:39

Deze vakantie twee hele leuke ritten gemaakt bij freedomranch.
Het waren twee hele mooie bijzondere ritten door de vallei en door het bos.
Echt een hele mooie omgeving.
Wat een lieve,brave en betrouwbare paarden!
En super begeleiding!
Het is zeker een aanrader.

Christiaan - 2015-07-23 22:12:48

Hele aardige mensen en netjes ontvangen.

Hier mijn verhaal (Als beginner)^^
Ging met mijn vriendin Renate mee zag het eigenlijk niet zo zitten omdat ik weinig met paarden heb maar heb me toch mee laten slepen. Heb er uiteindelijk geen spijt van gehad.

We kwamen aan en eerst wat koffie gedronken en wat geklets over van alles. Daarna zijn we naar de paarden gegaan en heb ik geleerd om het paard rondjes om me heen te laten lopen en tot stil stand te brengen. Uiteindelijk ging het wel redelijk en daar was ik blij om. Daarna mocht ik op het paard gaan zitten. Heb hier voor het eerst het paard zelf bestuurd maar ging niet allemaal even lekker :) was al erg trots dat ik heel langzaam 8tjes kon lopen (dankzij Silvia. Had niet veel controle over het paard maar ik wist dat we daarna een buitenrit gingen doen dus was beetje aan het stressen. Moment was aangekomen en toen zag Andre al aan mij dat het niet echt mijn ding was en dat buitenrit wat te spannend voor mij zou zijn.. Moest dus even mijn trots opzij zetten maar een wijze keus gemaakt om af te stappen en Renate en Silvia te laten gaan zonder mij.
Terug gegaan naar het huis en samen met Andre leuke gesprekken gevoerd.

Het was wel een leuke ervaringen ondanks dat ik geen buitenrit heb gedaan maar dan zou het waarschijnlijk een hel geweest zijn voor mij. Zit nu wel te denken om wat lesjes te nemen en volgende keer kan overdoen met buitenrit en genieten van de mooie omgeving.

Renate en Christiaan - 2015-07-22 21:51:24

Heel vriendelijk ontvangen en een hele leuke en fijne buitenrit gemaakt. Mijn onervaren vriend heeft een korte les gehad, maar besloot om op het laatste moment geen buitenrit te maken. Dit was allemaal geen probleem. Al met al een plek om naar terug te keren!

We were received very friendly by Silvia en Andre. We went there to make a relaxing trip by horse. My inexperienced boyfriend had a short ridings lesson with a horse but decided not to make a trip. This was no problem at all. Very nice people and definitely a place to return to!

Hans H - 2015-07-13 14:21:51

Danke fuer die tolle Urlaubswoche, Und bestimmt bis auf ein nächstes mal !

Dennie & maureen - 2015-06-12 21:44:24

We zijn heel vriendelijk ontvangen op de freedom ranch en hebben echt een super week gehad met mooi weer! Mooie bezichtigingen gedaan en hebben veel mooie musea's bezocht. Tijdens onze week stond alles in het thema van D-Day. Het was echt genieten, en we hopen nog een keer terug te komen.

Groetjes,
Dennie & Maureen

Anja - 2014-11-02 10:43:12

En ook ik heb een geweldige week gehad! De paarden zijn leuk en vooral ook goed verzorgd, het eten was heerlijk, de omgeving is prachtig, het programma was hartstikke leuk en gevarieerd, Andre en Silvia zijn lief, er is maar 1 nadeel... de week vliegt voorbij, je wilt nog lang niet naar huis! Oftewel: volgend jaar weer!!

Tineke van Loo - vrijdag 31 oktober 2014

Echt een super leuke week gehad in Frankrijk! Lieve en betrouwbare paarden. Geweldige omgeving. Heerlijk gegeten. Goed geslapen. Heel gevarieerd programma, van strandrit, bosrit huifkarit en avondrit tot voltigeren en werken met koeien. Alles heel ontspannen. Veiligheid voor mens en paard staan voorop. André en Sylvia bedankt voor de gezellige week! Grin

Anet - 2014-10-30 18:36:20

Super leuke week gehad. Betrouwbare en leuke goed verzorgde paarden. De veiligheid en rust staat voorop. Dus ook zeer geschikt voor de minder ervaren buitenrijders. Silvia en Andre bedankt! Grin

Sarah - 2014-10-25 09:04:56

Ik heb het erg naar mijn zin gehad!
Heel fijn dat er zo goed gekeken word naar welk paard er bij je past Grin
Mooie omgeving en elke dag weer een lekkere maaltijd.
Kortom super!

Michelle - 2014-10-24 19:21:35

Ik vond het super!
Erg leuke mensen leren kennen, lieve paarden en zeer lekker en verzorgd eten elke dag!
Zowel voor ruiter als natuurliefhebber een must!
Op de vrije dag krijg je veel tips om leuke musea te kunnen bezoeken!
Ik kom zeker weten terug!!!

Jan Koops - 2014-09-09 19:42:21

Goedeavond,

Veel succes gewenst en mooi dat dit op jullie pad is gekomen.

Groeten,

Jan (scheepsmaatje Tender, Andre)

eddy pyliser - zondag 10 augustus 2014

Heel mooi en zeker te overwegen eens af te komen voor een weekje
gr eddy

freedom ranch - 2014-06-02 15:53:02

hallo, welkom op het gastenboek van de Freedom Ranch!

< Vorige | 1 | 2 | Volgende >